Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • mei
 • di 31
  Open Podium
  Laat je skills zien in cafe Weerlicht! (Smetiusstraat 9). Mocht je een act willen opvoeren, mail dan de feestcie op feestcie@karpenoktem.nl
  Meer details volgen.
 • juni
 • vr 03
  Spelletjesdag
  Vanavond organiseert de spelletjescommissie wederom een spelletjesdag! Kom vanaf 15:00 uur naar de borrelruimte om je te vermaken met de leukste bord- en kaartspelletjes!
 • vr 03
  Vrijdagavondeten: Quattro carni chili
  Op de spelletjesdag maken Roel en Glenn wederom een verrukkelijke schotel voor jullie klaar: deze keer Quattro carni chili, een chili met vier soorten vleesch. Kosten bedragen slechts €2! Klik snel hier om je in te schrijven!
 • za 04
  Tussen- Fortarockfeestje
  Het weekend van 4 en 5 juni vindt het prachtige festival Fortarock plaats op de Nijmeegse Goffert. Omdat je na het de zaterdag met Heidevolk, Gojira en Within Temptation natuurlijk nog vol adrenaline zit en je alvast in de stemming wil komen voor Volbeat, Baby Metal, Disturbed en super veel andere organiseert Karpe Noktem een Tussen Fortarock feest. Sleep dus al je vrienden mee en kom gezellig een dansje en een drankje doen in de sfeer van Fortarock.

  Dus:
  Zaterdag 4 juni vanaf 22:00 in de kelder van de Villa van Schaeck. Kom allen!


 • ma 06
  Borrel
  Je week beginnen met een borrel? Wat is er nou fijner? Kom om 21:00 uur naar de kelder om even te ontspannen van al die tentamenstress.
 • di 21
  ALV 12_4
  Vanavond is alweer de laatste algemene ledenvergadering van dit jaar. We stemmen vanavond over voordrachten van bestuur 13, wees erbij!

  De ALV is alleen toegankelijk voor internen en genodigden.
 • do 30
  Alternatieve Cantus
  Schraap uw gouden keeltjes weer voor het Presidium der CoMA want voor de 5e maal op rij organiseert het oudste (en enige) dispuut der vereniging de roemruchte Alternatieve Cantus!

  Deelname is open voor internen en externen en bedraagt 8,50 euro inschrijfkosten te betalen bij aanvang.

  Leden van ASV Karpe Noktem mogen zich aanmelden via de site: klik hier. Externen kunnen mailen naar coma@karpenoktem.nl

  Age, unum plus bibamus!

  Aanvang: 20.00u / Kosten: 8,50 euro / Locatie: Grote Zaal, Villa van Schaec
 • juli
 • vr 08
  Eindgala
  Haal die bierbesmeurde kostuums en galajurken maar weer uit de mottenballen en dibs gauw een willekeurige Margot als je date, want het is weer tijd voor ons jaarlijkse Eindgala!

  Dit jaar zal het gala plaatsvinden op vrijdag 8 juli bij Sfeerhuys de Looimolen. De locatie is gelegen achter de oudste nog volledig werkende molen van Nijmegen. Deze molen uit 1760 deed dienst voor het looien van leer, maar wordt tegenwoordig gebruikt voor de productie van biologisch meel. Het sfeerhuys is de oude molenaarswoning, die een kleine 20 jaar geleden werd omgebouwd tot restaurant en feestlocatie.

  Op dit gala zijn bier, fris en wijn zoals van ouds afgekocht. Dat is inclusief speciaal bier, port, dropshot en licor 43. Tevens worden jullie voorzien van lekkere borrelhapjes.

  Wacht dus niet langer en meld je aan! Vermeld bij je aanmelding even of je een introducé(e) meeneemt (één unit per persoon).

  Gelieve de ledenbijdrage vooraf over te maken aan onze penningmeester. De rekeninggegevens worden per mail nagestuurd. Bij voorbaat dank!

  Aanvang: 21.00
  Kosten: 20 euro internen en 25 euro voor externen
  Locatie: Sfeerhuys de Looimolen, Looimolenweg 15, Nijmegen

  Klik hier om je aan te melden!
 • september
 • vr 30
  Zomerweekend sep 30, 2016—okt 2, 2016
  De datum van het zomerweekend is al bekend! Meer details volgen nog, maar hou de data vrij!