Ook op Google Calendar. Ben je geen lid, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Zet jezelf op de geïnteresseerden-e-maillijst

We hebben ook een gezamelijke agenda met onze zusjes!

 • april
 • zo 18
  Brood bakken!

  Wil je ook weer een keer flink gaan rijzen? Of wil jeweer wat intimiteit met je eten? Dat kan! Want we gaan lekker gezamenlijk broodmaken.

  Jonathan gaat jullie via de Karpe Noktem Discord uitleggenen demonstreren hoe je met zo weinig mogelijk spullen of ervaring een heerlijkzelfgemaakt half volkoren brood kan bakken! Deze cursus is bedoelt voor hen dienul ervaring hebben met het maken van deeg of het bakken van brood. Natuurlijkmogen meer ervaren mensen ook aansluiten voor de gezelligheid van het gezamenlijkkneden van het brooddeeg!

  Ben je extern, maar je wil toch meedoen? Stuur dan eenmailtje naar sooscie@karpenoktem.nl.We beginnen om 10:00 en we zullen dan rond 13:30 van ons ambachtelijk gemaakte brodenkunnen genieten!

   Het enige wat je nodig hebt is:
  -       Een functionele oven, groot of klein
  -       Ovenrooster of plaat
  -       Weegschaal
  -       Schone theedoek
  -       Schaal/kom
  -       Gedroogde gist, 7 gram is meer dan genoeg
  -       Volkoren meel
  -       Bloem
  -       Fijn zout

  Met deegelijke groetjes,
  Jonathan
 • vr 23
  LoCo: Among Us Avond

  Zin om wat Karpe leden te vermoorden? Ben jij écht niet te vertrouwen? Of kun je juist goed inschatten wie de waarheid spreekt?
  De LoCo organiseert op 23 april om 20.30 uur weer een Among Us Avond!

  We hoorden dat een aantal leden interesse hadden in een Among Us avond met tikkertje. Daarom geven we jullie de kans om ook tikkertje via Among Us te spelen. Hierbij wordt de Player Speed opgeschroefd en probeert de imposter zo snel mogelijk iedereen te doden.
  Join ons op 23 april om 20.30 uur @Discord!
 • di 27
  De Royale Borrel

  Dinsdag 27 april is het weer zover, onze koning van de lage landen, prins Pils is weer jarig en dat moeten we vieren! Ben je nou niet zo van het Nederlandse koningshuis? Niet getreurd, want op deze globe zijn we als kikkerlandje natuurlijk niet de enigen!

  Om jullie een wat royalere keuze te geven in het vieren van de monarchie hebben we daarvoor De Royale Borrel op Koningsdag. Kom verkleed als je favoriete koning/keizer/despoot en wie weet word jij wel royaal bekroond!

  We beginnen al om 20:00 op Gathertown, een medium om elkaar op zo'n natuurlijk mogelijke manier alsnog te kunnen spreken. Op de avond zelf zullen we rond 18:00 de link delen. Mocht je dit allemaal ingewikkeld vinden of ben je een externe? Stuur dan een berichtje naar sooscie@karpenoktem.nl en dan helpen we je graag:) Wees dus op tijd en neem je oranje of anders gekleurde wimpel mee!

 • do 29
  LoCo: Rock your Body!


  Voel jij je ook een zak patat nu de sportscholen en boulderhallen dicht zijn? Vraag jij je ook af waar je spieren gebleven zijn? De LoCo biedt een oplossing!
  Join op donderdag 15 april om 20.30 uur de Metal Zumba Workout, ga los en laat maar eens zien hoe veel kracht je in je hebt!🏻🏻

  Trek je stoffige gewichtjes uit de kast, (We raden aan gewichtjes van maximaal 3kg per stuk te gebruiken), gebruik waterflessen als alternatief, of doe gewoon mee zonder gewichtjes.

  Dit evenement zal via Gathertown en Discord plaatsvinden. Check op 15 april de link naar Gathertown in de KN Discord!
  Vragen? Stuur een e-mail naar Loco@karpenoktem.nlWe zien je op 15 april om 20.30 uur @ Discord!🏼🏼‍♀️🏻
 • vr 30
  LoCo: Filmavond
  Ben jij klaar voor een avontuur? Hou jij van geschiedenis zolang er maar genoeg actie in zit? De LoCo presenteert de avonturen filmavond! We zullen beginnen met Indiana Jones and the raiders of the lost arc, waarna we de avond zullen afsluiten met the Da Vinci code. We beginnen om 21 uur, via discord!
 • mei
 • zo 02
  Real-time Whatsapp Weerwolven van Wakkerdam
  Wellicht ken je het kaartspel Weerwolven van Wakkerdam wel en heb je het misschien al een keer tijdens een Spelletjesavond gespeeld. De huidige situatie zorgt ervoor dat we dit spel niet op de gebruikelijke manier kunnen spelen, dus maak je borst maar nat voor: Real-time Whatsapp Weerwolven!

  Dit leuke, interactieve potje Weerwolven zal gehouden worden via Whatsapp, waar iedereen overdag met elkaar kan discussiëren over wie nou de moordlustige weerwolven zouden kunnen zijn, om vervolgens in de nacht te slapen. De brandende vraag is elke dag weer: sta je de volgende morgenweer op?

  Dit ontzettend leuke evenement zal starten op zondag 2 mei 2020. Die dag zullen alle deelnemers een rol uitgereikt krijgen en inde algemene groepsapp worden gestopt. Hoelang het potje duurt is totaalafhankelijk van jullie! We spelen door tot één van de teams gewonnen heeft! De deelnemers zullen de gebeurtenissen elke dag terug kunnen lezen als een verhaal.Dit verhaal kan hints bevatten om jullie doel sneller te bereiken, of juist om jullie op het verkeerde spoor te zetten.

  Jullie kunnen je uiterlijk tot en met 23 april aanmelden. Vanaf dat punt moet ik(Cansel) namelijk hard werken aan het verdelen van de rollen, om het speelveld eerlijk te maken voor alle teams. Er kunnen zich maximaal 20 personen aanmelden, anders wordt de Whatsappgroep wel heel erg chaotisch.

  Meld je dus vooral aan voor dit zenuwslopende spektakel door op deze link te klikken!

  Tl;dr

  Wat? Real-time Whatsapp Weerwolven van Wakkerdam
  Wanneer? Zondag 2 mei tot het potje is afgelopen
  Aanmelden? Tot en met 23 april