Ook op Google Calendar. Ben je geen lid, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Zet jezelf op de geïnteresseerden-e-maillijst

We hebben ook een gezamelijke agenda met onze zusjes!

 • maart
 • di 20
  Bestuurs info avond
  Weet je nog niet helemaal zeker of je volgend jaar bestuur wilt zijn van onze gezellige vereniging? Heb je brandende vragen over de functies binnen het bestuur? Of wil je gewoon weten wat bestuur zijn precies inhoudt? Dan is deze voorlichtingsavond precies wat je nodig hebt!

  Kom gezellig met Bestuur 14 en leden van de SoCo kletsen over het besturen van Karpe Nokten en de bijzondere ervaring die daarmee gepaard gaat. Als je niet zeker weet of je zou willen solliciteren, kun je het bestuur en de SoCo natuurlijk ook om tips vragen of je twijfels met hen bespreken.

  De voorlichtingsavond begint om 20:00 uur op het secretariaat van Karpe Noktem. Ons secretariaat bevindt zich op de tweede verdieping, dus helemaal bovenaan, van de Villa van Schaeck. Mocht de deur op slot zitten, bel dan links van de deur aan bij Karpe Noktem/ VGSN-TQ.

  Voor verdere vragen over de voorlichtingsavond, kun je het bestuur bereiken via bestuur@karpenokktem.nl of de SoCo via soco@karpenoktem.nl
 • vr 23
  Magic Draft
 • april
 • wo 18
  Commissie ALV