Ook op Google Calendar. Ben je geen lid, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Zet jezelf op de geïnteresseerden-e-maillijst

We hebben ook een gezamelijke agenda met onze zusjes!

 • juli
 • za 24
  Stem-ALV
 • augustus
 • ma 02
  Speeddateborrel
  Lieve uiltjes & zusjes (en natuurlijk alle anderen)

  Binnenkort organiseert de LoCo weer een speeddate borrel. Na het grote succes van de vorige speeddate borrels is er nog een vervolg op 2 augustus. Deze keer niet online, maar voor het eerst in het echt! Hoe fijn is het om weer mensen in het echt te leren kennen? Even bijpraten met je Karpe maatjes of misschien zelfs je levenspartner ontmoeten? Het kan allemaal. Daarom zien we je graag op 2 augustus om 20.00 op de villa van Schaeck. In verband met de coronamaatregelen is het aantal mensen beperkt. Meld je dus aan via de volgende link: [link]

  Liefs en tot dan,

  De LoCo
 • vr 06
  ALV
 • september
 • vr 17
  Kraggehuis Weekend sep 17, 2021—sep 19, 2021
  Zomervakantie te kort voor je? Of kan je gewoon nietwachten om een weekend weg te gaan met een geregeld zooitje ongeregeld? Vrijdag17 tot zondag 19 september gaan we weer naar Kraggehuis in Giethoorn! Een heel gebouwinclusief eiland en bootjes voor onszelf met alle tosti’s, spelletjes, workshopsen gezelligheid die je je maar kan voorstellen. We komen aan het einde van demiddag op vrijdag aan en we vertrekken dan weer op zondag rond het middaguur. Alsje nog nooit een Karpe weekend hebt meegemaakt, dan is dit zeker de bestmogelijke eerste keer die je kan ervaren!

   

  Houd er rekening mee dat als er tegen die tijd vergelijkbarecorona maatregelen zijn, je een vaccinatie of ander geldig coronatoegangsbewijsmoet hebben.

   

  De inschrijvingen worden rond half augustus geopend en deprecieze specificaties komen nog, maar zet het in je agenda vast!