Ook op Google Calendar. Ben je geen lid, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Zet jezelf op de geïnteresseerden-e-maillijst

We hebben ook een gezamelijke agenda met onze zusjes!

 • mei
 • za 22
  LoCo: Songfestival Bingo
  Kijk jij ook ieder jaar het songfestival? Houd je gewoon van slechte muziek? Vind je het songfestival het toppunt van entertainment (zoek hulp)? Of is alles te voorspelbaar?
  Dan is deze activiteit iets voor jou! De LoCo stelt een bingokaart samen en gezamenlijk zullen we ons door het Eurovisie Songfestival heen werken. Wie als eerste bingo heeft mag op diens eerstvolgende fysieke activiteit genieten van een geheel gratis drankje!

  Dus komt allen op zaterdag 22 mei vanaf 21u naar de discord en kijk/luister/lijd mee!
 • ma 24
  Middagborrel
 • ma 24
  De Barbecue is lit: de Herrijzenis van de BarBeCo

  Ja ja, je leest het goed. Het is dan misschien geen Aswoensdagmeer, maar tweede Pinksterdag zal zeker wel met genoeg as gevuld zijn. Vandaagis namelijk de dag dat het vuur van de BBQ (en in onze harten) wordt ontstokenen de BarBeCo eindelijk weder kan herrijzen, als een feniks, uit zijn as.

  De dagen worden langer en warmer, en daar hoort ook weereen gezellige BBQ bij! De BarBeCo zal jullie daarom met liefde verblijden met eenheerlijk buffet. We hebben zowel vlees als (zelfgemaakte) vegan opties waarvanje gegarandeerd met een tevreden gevoel weer naar huis zal gaan, dus kom lekkerlangs en ontdek wat we dit keer voor jullie in petto hebben!

  Of het doorgaat, hangt er vanaf of we dinsdag 18 meihoren dat de versoepelingen van openingstijd doorgaan.

  De inloop voor de BBQ is om 17:30 en het eten begint om18:00. We moeten uiterlijk om 20:00 dicht, dus wees er lekker op tijd. Daarvoorzijn we toch nog gewoon aan het borrelen dus dat maakt toch niet uit

  Je kan je hier aanmelden tot maandag 24 mei 09:00.De kosten zijn 6 euro, vergeet niet aan te geven of je vlees of vega(n) wilt!

  Externen kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturennaar barbeco@karpenoktem.nl

  Tijd: Inloop 17:30, eten 18:00

  Locatie: Achtertuin Villa van Schaeck

  Kosten: €6,-

  Aanmelddeadline: Maandag 24 mei 09:00

 • do 27
  Commissie ALV
  Ja hoor, het is weer zover, tijd voor de derde Algemene Ledenvergadering van het jaar! En om de afwisseling erin te houden staat deze ALV hoofdzakelijk in het licht van al onze commissies en hoe het daarmee gaat. Dit is het moment om je mening te geven over welke kant Karpe Noktem op moet of gewoon de vereniging beter te leren kennen.

  Alle leden zijn natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren of mee te discussiëren over de toekomst van onze commissies en de andere zaken die op de agenda staan! We beginnen om 20:00 op Jitsi. De uitnodigingslink en agenda worden t.z.t. bekend gemaakt via e-mail.

  Eventuele toevoegingen op de agenda kunnen tot 19 mei worden aangedragen via voorzitter@karpenoktem.nl.

  Tijd: 20:00

  Plek: Jitsi
 • vr 28
  Herberg Strix Nokturna
  Het openen van een nieuwe horeca onderneming is lastig. Al helemaal wanneer er een vreselijke plaag voor de deur staat!
  Terwijl in het koninkrijk de herbergen weer opengaan zit Herbergier Herman echter met een groot probleem: hij kan niet bij de mede voor het grandioze openingsfeest van Herberg Strix Nokturna!

  Herman zoekt dus avonturiers om hem te helpen zijn betoverde kelder te bevrijden, zodat het grootse festijn dan toch door kan gaan! De prijs? Gegarandeerde exposure, zodat je avonturierscarrière explosief van start kan gaan!
  Help Herman de kelder te bevrijden door met jouw party puzzels op te lossen! Maar, meerdere avonturiers zullen het proberen, en slechts 1 groep kan als eerste bij de mede zijn!

  Zodra de mede bevrijd is zal het epische feest van start gaan, en kan je je wanen in een fantasievolle tijd waarde plaag lang verleden tijd is!

  Om bij te dragen aan de sfeer vragen wij je in fantasievol kostuum te komen! De coolste avonturier kan daarbij een prijs winnen!

  Vantevoren kan je mede bestellen en ophalen bij 1 van je favoriete KN leden thuis, zo kan je de avond thuis meegenieten met de zoete godendrank! Meer info volgt over de ledenmail!

  Komt één komt alle naar dit grandioze festijn, met een escaperoom, mede, en de meest fantasievolle borrel in de geschiedenis van Karpe!

  tl;dr:
  Wat: escaperoom, mede + fantasy borrel
  Wanneer: 28-04 om 19:30 (escaperoom), 20:30 borrel
  Waar: Discord + Gathertown
  Hoe: Verkleed!
 • juni
 • di 08
  LoCo: Rock your Body!
  Voel jij je ook een zak patat nu de sportscholen en boulderhallen dicht zijn? Vraag jij je ook af waar je spieren gebleven zijn? De LoCo biedt een oplossing!
  Join op donderdag 8 juni om 20.30 uur de Metal Zumba Workout, ga los en laat maar eens zien hoe veel kracht je in je hebt!🏻🏻

  Trek je stoffige gewichtjes uit de kast, (We raden aan gewichtjes van maximaal 3kg per stuk te gebruiken), gebruik waterflessen als alternatief, of doe gewoon mee zonder gewichtjes.

  Dit evenement zal via Gathertown en Discord plaatsvinden. Check op 9 juni de link naar Gathertown in de KN Discord!
  Vragen? Stuur een e-mail naar Loco@karpenoktem.nl We zien je op 9 juni om 20.30 uur @ Discord!🏼🏼‍♀️🏻
 • di 15
  ZEUS speeddateborrel