Ook op Google Calendar. Ben je geen lid, maar wil je wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Zet jezelf op de geïnteresseerden-e-maillijst

We hebben ook een gezamelijke agenda met onze zusjes!

 • juni
 • do 30
  Plato's Reefkeef
  30 juni verwelkomen we jullie in de kelder voor de enige echte Plato's Reefkeef! 
  Samen met F.C. Sophia toveren met behulp van onbehoorlijke hoeveelheden neonverf, blacklight en lichtjes de kelder van de Villa om tot een waarlijke grot van Plato.
  Daar kunnen jullie vanaf 22:00 tot het afgelopen is raven op techno, DnB, en de overige gare herrie die we kunnen vinden.
  Nodig iedereen uit en zegt het voort, want hoe meer zieltjes in de grot hoe meer vreugd. 
  TLDR: rave, 30 juni vanaf 22:00 in de kelder van KN, breng je vrienden
 • juli
 • vr 01
  Spelletjesavond
  Vrijdag 1 juli slepen wij onze opgefriste dozen weer naar beneden om een gezellig avondje spelletjes te spelen. Nieuw in ons assortiment is Secret Hitler, een social game waar je de andere spelers flink in hun rug mag steken. Graag zien wij je daar om je hoogstpersoonlijk te verraden!

  Waar: Borrelruimte, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur
 • za 02
  CoMA: Lustrum Cantus
  Waarde leden der A.S.V. Karpe Noktem, op zaterdag 2 juli is het tijd om uw longen uit uw lijf te zingenen uw buik uit uw shirt te drinken. De Corporale Metal Associatie organiseert namelijk eindelijk weer een cantus. In 2012 gaf de cantus het startschot voor de CoMA, eerst als groep, daarna commissie, en uiteindelijk als het mooie dispuut dat het nu is. Onze cantus wordt gekenmerkt door een mix van klassieke cantusliederen, afgewisseld met wat alternatieve liederen. Dit alles onder een vleugje corporaliteit en mores, maar ook rekening houdend met eenieder. Starttijd 20:00, inloop 19:30, tenzij anders aangegeven. Einde cantus rond 23:30, daarna feest. Meld je hier aan!
 • ma 04
  Borrel
  Ook vanavond houdt Karpe Noktem weer een borrel waar je zo veel van hebt leren houden. Kom langs in de kelder en kom mee genieten van de sfeer (en het speciaalbier, de DABjes en shotjes)

  Waar: Kelder, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur
 • vr 08
  Zusjesfeest Catena
  Zusjesfeest bij Catena in Leiden! Samen met onze zusjes uit het hele land gaan we er een mooi feestje van maken.
 • ma 11
  Borrel
  Kom vanavond gezellig langs om een drankje te doen en even te ontsnappen van het dagelijkse leven door je weder onder te dompelen in Karpe's nachtelijke plezier! Er is weer een vertrouwde borrel vanaf 8 uur in de kelder.

  Waar: Kelder, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur
 • vr 15
  Tamponzeeslag @ Waalstrand (LoCo)
  Op 15 juli organiseert de LoCo vanaf 19:00 een activiteit op het waalstrand, namelijk tamponzeeslag! We zullen eerst allemaal bootjes gaan vouwen, om ze vervolgens te bestoken met brandende, in lampolie gedoopte tampons! Mocht er vervolgens nog wat lampolie overzijn (zorgen we voor), dan kunnen we misschien nog gaan vuurspuwen ;). Zorg dus dat je geen synthetische kleren draagt! Verder is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid met een hapje en een drankje. Hier moet je zelf voor zorgen, net als kleedjes. Hopelijk zien we jullie dan!
 • vr 15
  ALV 18_6
  Vanavond is de zesde algemene ledenvergadering van jaar 18, daarom nodigen wij jullie graag uit op vrijdag 15 juli.
  De inloop is vanaf 19:30, en we zullen om 20:00 beginnen in de borrelruimte.

  De agenda en deelname-instructies zullen bekend worden gemaakt via de mail. Niets ontvangen? Stuur een bericht naar secretaris@karpenoktem.nl.
 • di 19
  Vierdaagseborrel
  Deze week staat heel Nijmegen in het teken van de vierdaagse! Tijdens onze vierdaagseborrel toosten we dan ook op alle wandelaars die deze uitdaging aangaan.

  Waar: Kelder, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur
 • za 23
  Eindgala: Intergalalactisch
  Het laatste gala is weer een tijdje geleden, des te meer reden dat er deze keer extra groot wordt uitgepakt! Dit jaar neemt de galagroep jullie mee de ruimte in op een magische intergalalactische avond. Op zaterdag 23 juli zijn jullie vanaf 21:00 allemaal welkom in de grote zaal van de Villa van Schaeck om je mooiste gala outfit te komen laten zien! Kom met ons mee feesten in een prachtig intergalactische universum. De drank is afgekocht, er zullen heerlijke hapjes zijn, geweldige dj’s en natuurlijk zoals altijd een fantastische fotograaf voor de leukste kiekjes. Dit is hét feest van 2022 dat je niet wil missen, dus zoek alvast een date en haal je galajurk (of pak) van zolder, zodat je er helemaal klaar voor bent!

  De aanmeldingen zijn geopend! Je kan je hier aanmelden tot dinsdag 19 juli 23:59, vergeet het geld niet op tijd over te maken;)
  Let op! Omdat we niet de hele avond een entreedienst willen hebben, sluiten de deuren om 22:00, dus wees op tijd binnen!
  Heb je al betaald voor het kerstgala eerder dit jaar dat afgelast was? Dan hoef je geen geld over te maken en blijft die betaling gelden als ticket voor dit gala. 

  TL;DR:
  Tijd: 20:30 inloop, 21:00 begin
  Locatie: Grote zaal, Villa van Schaeck
  Kosten: 15 voor leden en reünisten; 17,50 voor +1's
  Deadline aanmelden: Dinsdag 19 juli 23:59 
  Deuren sluiten: 22:00
 • zo 24
  Klusweek jul 24, 2022—jul 31, 2022
  Beste Villa-verenigingsleden,

  Kom je mee klussen in de Villa tijdens de klusweek van zondag 24 juli t/m zaterdag 30 juli? Lees vooral verder. Ieders hulp is welkom, er is geen technische kennis vereist!

  Wat en voor wie?
  De Technische Commissie organiseert een grootse klusweek op de Villa van Schaeck waar we zowel de grote serieuze klussen als de kleine details gaan opknappen om de Villa weer wat mooier en fijner voor iedereen te maken. Grote dingen zoals de vloer van de grote zaal lakken, de garderobe schilderen en verbouwen en het licht en geluid in de kelder helemaal nagaan. Kleinere dingen zoals de kroonluchter in de grote zaal repareren en lakken, de deurposten in de Villa schilderen voor een fijnere uitstraling en lampen en plafondplaten vervangen die kapot zijn.
  We zullen het geheel aansturen en je hoeft echt niet technisch te zijn voor het grootste deel van de dingen, we kunnen altijd handen gebruiken om te helpen met schilderen of schuren en er is altijd wel wat te doen voor mensen van ieder technisch niveau. We zullen er elke dag van ’s ochtends vroeg tot het einde van de middag bezig zijn, kan je er meerdere dagen, één dag, of een dagdeel bij zijn? Het is allemaal goed want alle hulp is welkom!

  Wat is er geregeld?
  - Gratis lunch, koffie/thee
  - Gratis gezamenlijk avondeten/bbq
  - Gratis naborrels
  - Gereedschap en andere klusspullen

  Wanneer?
  - Zondag 24 juli t/m zaterdag 30 juli

  Aanmelden?
  Stuur een berichtje naar Jonathan, voorzitter van de Technische Commissie, via jonathan@karpenoktem.nl met dat je interesse hebt (eventueel met hoeveel dagen je erbij wilt zijn als je dat al weet). Een Google Forms voor meer details zal je dan nog gestuurd worden.

  Met vriendelijke groet,
  namens de Technische Commissie,
  Jonathan van Nuus
 • augustus
 • ma 01
  Borrel
  Ook deze avond zijn we gelukkig weer te vinden in de kelder vanaf 8 uur, kom gezellig aansluiten om een (non-)alcoholisch drankje met ons te doen en een leuke avond te hebben voordat de rest van de week weer begint!

  Waar: Kelder, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur
 • di 02
  Stem ALV
  Vanavond is de zevende algemene ledenvergadering van jaar 18, daarom nodigen wij jullie graag uit op dinsdag 2 augustus. Tijdens deze ALV wordt het nieuwe bestuur ingestemd, kom dus vooral langs om je mening te geven!
  De inloop is vanaf 19:30, en we zullen om 20:00 beginnen in de borrelruimte.

  De agenda en deelname-instructies zullen bekend worden gemaakt via de mail. Niets ontvangen? Stuur een bericht naar secretaris@karpenoktem.nl.
 • vr 05
  Spelletjesavond
  Vandaag zal de spelletjes commissie weer hun bakken aan spellen tevoorschijn toveren om bordspellen te spelen!

  Waar: Borrelruimte, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur
 • ma 08
  Borrel
  Vanavond hebben we gezellig weer onze wekelijkse borrel in de kelder waar je meer dan welkom bent om aan te sluiten en te genieten van de heerlijke sfeer!

  Waar: Kelder, Villa van Schaeck
  Wanneer: Vanaf 20.00 uur