Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • oktober
 • vr 18
  Photoshop cursus
  Randy zal vanavond zijn photoshop skills met de vereniging delen. Schuif aan en pik wat vaardigheden op. Je hoeft alleen een eigen laptop of pc mee te nemen. De inloop start om 19:00 zodat alles opgezet kan worden en om 19:30 start de cursus.
 • ma 21
  Speeddate borrel
  Vanavond is er naast alle mogelijkheden van de normale borrel ook de kans voor een heuse speeddate. De ultieme kans om nieuwe mensen en de toffe commissies van Karpe Noktem te leren kennen. De speeddates zullen starten om 22:30 en zullen in rondes van 5 minuten plaatsvinden. Als je nieuwe mensen maar eng vindt gaat de normale borrel natuurlijk ook gewoon door naast de speeddates.
 • vr 25
  Avondeten: Pompoenvriendjes in de soep?!
  Vanavond zullen we, voordat we in onze pompoenen gaan snijden als kunstzinnig ritueel, onze pompoenvriendjes dehumaniseren op een zeer culinaire manier. Jonathan zal voor ons vanavond een heerlijke pompoensoep met salie en ahornsiroop bereiden, waarvan jullie om 19:00 in de borrelruimte van kunnen gaan genieten voor 3 euro!

  Het avondeten zal tevens veganistisch zijn.


  Inschrijven via de link zoals altijd.
 • vr 25
  Maak Je Eigen Pompoenvriendje?
  Halloween komt weer eng dichtbij en de oranjekleurige seizoensgroente moet daar helaas het onderspit bij delven. Vergezel ons om 20:00 in de borrelruimte, waar we een workshop pumpkin carving gaan doen! We maken leuke griezelige oranje vriendjes om de herfstige maanden door te komen, dus doe gezellig mee.

  De kosten zijn 1 euro, zodat Jonathan en Janneke ook mooie pompoenen kunnen halen, ze zetten dit op als ledeninitiatief omdat ze dit een leuke activiteit leek zo voor de Horrel.


  Neem trouwens een groot mes mee om mee te snijden, we hebben er bij Karpe maar een paar namelijk. Tot vrijdag!

  Aanmelden kan via deze link of door een mailtje te sturen naar jonathan@karpenoktem.nl
 • za 26
  Bierspelen met Unitas en de Koornbeurs!
  Het officiƫle Oktoberfest is misschien net voorbij, maar met Unitas en de Koornbeurs kunnen wij dat natuurlijk veel beter! Daarom zullen we afreizen naar het mooie Wageningen om de eer van Karpe Noktem te verdedigen op de enige echte bierspelen. Zie het facebook event van Unitas voor verdere info en hoe je je moet inschrijven (in teams!)
 • ma 28
  Bizarbecue 3: The Search for Spock
  Het is oktober, duister, grijs en kil. Twee jaar zijn we geteisterd door de meest vreselijke creaturen op de vorige Bizarbecues. Eenieder is geteisterd door vreselijke Victoriaanse verschijnselen. Doch overwonnen wij, en hebben we ons door alle horrors heengegeten. Dit jaar komt het gevaar echter niet meer van enge esoterische eikels van de planeet aarde, maar moeten we bang zijn voor wat er van buitenaf komt, dit jaar zijn er akelige angstaanjagende aliens die ons komen verwelkomen bij het meest bizarre eetfestijn van Nijmegen, Nederland, Europa, de aarde, en misschien wel het hele universum.

  Komt snel komt allen, voor slechts 6 pegelmannen kan je losgaan op heerlijk eten met een bizarre, wellicht wat buitenaardse twist, of het nou vega(n) of vlees is.  De barbecue begint om 19:00. Als het weer meezit zullen we proberen het barbecuejaar buiten af te sluiten, neem dus een extra jas of wat anders warms mee!

  Inschrijven kan hier!

  Bizarbecyou, Bizarbecme, Bizarbeceverybody!
 • ma 28
  Horrel
  Het is de week van Halloween. Nog meer dan normaal zullen de leden je oncomfortabel en angstig maken op de enige echte horrel. Kom verkleed als het engste wat je kan bedenken en jaag je medeleden de stuipen op het lijf. Wat zal het worden? Je studieschuld? Thierry Baudet? Een functioneel lid van de maatschappij? Wat het ook wordt het gaat sowieso een goede horrel worden!
 • wo 30
  ALV
  Vanavond hebben we de eerste ALV van dit jaar. Inloop is vanaf 19:30 en we starten om 20:00 in de kelder
 • november
 • ma 04
  Pictionary borrel
 • vr 08
  Avondeten