Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • juni
 • vr 21
  Avondeten
  Vanavond is er weer de mogelijkheid om een heerlijk avondeten voorgeschoteld te krijgen voor maar 3 euro. Glenn gaat namelijk een lekkere groene curry maken waar je smaakpapillen van gaan kriebelen! 
  Het eten zal veganistisch en niet al te pittig zijn en om 19:00 staat het in de borrelruimte klaar.
  Je kan je hier aanmelden!
  Externen kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar cocks@karpenoktem.nl
 • vr 21
  Natuurfilmavond
  Heb je altijd al tussen de vogels willen vliegen? Of vraag je, je al jaren af wat er nou precies leeft in de dieptes van de oceanen? Dan is de natuurfilmavond iets voor jou! We zitten vrijdag 21 juni in de borrelruimte, waar jullie om 19:00 gevoederd zullen worden. Vervolgens begint rond 20:30 uur de eerste film. Dus houdt je agenda vrij en kom met ons aapjes kijken!
 • ma 24
  Avondeten
  Voordat we beginnen met de borrel is er natuurlijk de mogelijkheid om een bodem te leggen met het heerlijke eten van onze culinaire talenten. Voor een kleine 3 euro ben jij ook meer dan welkom om rond 19:30 in de kelder aan te schuiven! Jelle gaat namelijk spinazie saag (een indiase vegetarische curry) met feta en voor de vegans zonder feta voor ons maken.

  Je kan je hier aanmelden.
  Externen kunnen zich aanmelden door een berichtje naar cocks@karpenoktem.nl te sturen.
 • ma 24
  De Hemel & Hel-Borrel
  Ga je vrijdag mee naar De Hemel? Voordat je daar naartoe kan zal er een strijd gestreden moeten worden over jouw ziel. Ga je naar De Hemel, of ga je naar de Hel? Kom om klokslag 9 uur 's avonds naar de kelder van de Villa van Schaeck en kom je lot tegemoet!
 • vr 28
  Eindgala
  Het is ons weer gelukt om een plekje in de Hemel te krijgen, de ideale plek voor ons eindgala natuurlijk! Op 28 juni zullen we dan ook met z'n allen de Hemel onveilig maken. Dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat we wel 8 verschillende soorten speciaalbier hebben!! Vind je bier nou niet te zuipen? Geen zorgen er is natuurlijk ook wijn en fris. Jullie kunnen van al deze drank genieten vanaf 21:00 uur in de grote zaal boven. Ook zal er natuurlijk voor lekkere hapjes gezorgd worden en geweldige muziek. Natuurlijk ga je dit geweldige feest niet willen missen en om te zorgen dat je er toch nog herinneringen aan over houdt, zorgen we dat er een geweldige fotograaf is. Dus zoek je jurk/pak/kilt en een leuke date en hou de datum vrij!

  De deadline voor het aanmelden is vrijdag 21 juni 23:59, dus vergeet je niet op tijd aan te melden. De kosten zullen €25 zijn voor leden en €30 voor reünisten en externen.

  We gaan ook nog gezellig uit eten in Café de Plak voordat het gala begint waar je kan genieten van heerlijk gevarieerd eten voor een klein prijskaartje, meld je hier aan!

  TL;DR: - Wat: Eindgala. - Wanneer: 28 juni 21:00 uur. - Waar: De Hemel. - Kosten: €25 voor leden en €30 voor reünisten en externen. - Aanmeld deadline: 21 juni 23:59 uur.
 • juli
 • ma 01
  Borrel
 • wo 03
  Stem-ALV
  Inloop: 19:30
  Begin: 20:00
  Locatie: Kelder
 • vr 05
  Avondeten
  Voordat de spelletjesavond begint is er gelukkig weer de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk avondeten van Ayke voor maar 3 euro! Het eten zal rond 19:00 in de borrelruimte klaar staan.
  Meld je hier aan!

  Externen kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar cocks@karpenoktem.nl
 • vr 05
  Spelletjesavond
 • ma 08
  Avondeten
  Rond 19:30 zal het eten in de kelder op tafel staan zodat je voordat de borrel begint toch nog de mogelijkheid hebt om wat culinaire professie mee te krijgen van onze lieve Bas. Het avondeten kost maar 3 euro!

  Aanmelden? Dat kan hier!
  Externen kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen naar cocks@karpenoktem.nl