Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • januari
 • vr 22
  Filmavond
  Vrijdag 22 januari is het zover! Een nieuwe online filmavond, maar deze keer met een twist. Al deze tijd alleen in onze kamers begint langzaam onze psyche wat aan te tasten. Daarom wordt het een (psychologische) horrorfilmavond! De exacte films gaan we op de dag zelf kiezen om de best passende streamingsdienst te gebruiken, maar denk aan films zoals climax, the lighthouse, suspiria, the witch, midsommar of hereditary! We beginnen om 21 uur op de karpe discord!
 • februari
 • vr 05
  Carnavalsborrel
  “Officieel geen Carnaval 2021” lazen de koppen van de kranten vorige week. Bij Karpe Noktem denken wij daar heel anders over!
  Op 5 februari 2021 gaat het gebeuren! De enige, echte Alternatieve Karpe-Karnavalsborrel komt eraan. En niet alleen onze eigen sjieke Karpe-prinsen, -prinsessen, -jokers en feestvierders zullen aanwezig zijn. Ook onze eigen Raad van de Zes Zusjes, Z.E.U.S., is uitgenodigd voor het spektakel!
  De borrel gaat plaatsvinden om 20:00 op zowel Gathertown als Discord, Discord zal hierbij worden gebruikt voor de muziek. Links volgen nog.
  En last but not least, kom verkleed! Kom als Mario, een hippie of een metalhead (of een combinatie van alle drie!)! Alles is mogelijk! Niet alleen is dat super gezellig, maar ook zal er een echte kostuumwedstrijd plaatsvinden! Hierbij win je niet alleen de eer voor het winnen van de eerste Karpe Karnavalsborrel Kostuumwedstrijd, maar ook een sjieke prijs!
  Dus kom en sluit je aan bij de digitale polonaise op 5 februari op Gathertown en Discord! Kom lekker dansen, sjansen en rondflansen met een glas bier of een kop thee in de lucht!
  Alaaf!