Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • september
 • ma 27
  Open week: BBQ (BarBeCo)
  De open week is weer begonnen met het nodige gefeest en daarbij is een goed gelegde bodem cruciaal. Kom gezellig met ons barbecueën in de achtertuin van de Villa van Schaeck, we starten om 18:00! Je kan je hier aanmelden tot maandagmiddag 12:00. Geef in je aanmelding aan of je vlees of vega(n) wilt en eventueel andere dieetwensen, dan zorgen wij ervoor dat je in ieder geval wat lekkers op je bord krijgt! De kosten voor deelname zijn 5 euro voor vlees en 4 voor vegan, daarnaast maken wij alle vegan vervangers ook nog eens heerlijk zelf😊

  Ken je iemand die nog geen lid is maar toch gezellig mee wil barbecueën? Stuur een mailtje naar barbeco@karpenoktem.nl en we houden er rekening mee!

  tl;dr: bbq, 27-9, €5 vlees / €4 vegan, in-/uitschrijfdeadline 27-9 12:00 's middags, start rond 18:00 
 • ma 27
  Open week: Cocktail Borrel (SoosCie)
  Karpe Noktem heeft vele specialiteiten, maar de cocktailborrel staat wel in de top. We trekken onze heerlijkste cocktails uit de kast, met of zonder alcohol, samen met onze eigen DJ’s die alles draaien van de hardste rock tot de leukste guilty pleasures en genoeg om op te dansen! Twijfel je nog? De rest van ons drankassortiment en een kelder gevuld met warme gezelligheid zal je met open armen verwelkomen

  Extern of lid, het maakt niet uit, iedereen is welkom! Kom gezellig langs om Karpe Noktem te leren kennen onder het genot van een lekkere cocktail en een geweldig feest in de kelder van de Villa!

  Tijd: 20:30
  Locatie: Kelder, Villa van Schaeck (Van Schaeck Mathonsingel 10)
 • di 28
  Open week: Spelletjesdag (Spelletjes)
  Stel je voor: Het is dinsdag, ochtend of middag, en je wordt net (brak) wakker na een avond/nacht goed te hebben doorgezakt op een of andere borrel de vorige dag. Perfect! Deze namiddag/-avond staan er diverse spelletjes voor je klaar om rustig de rest van je al gebroken dag mee te vullen! Indien je nog geen etensplannen hebt kan dit ook nog verzorgd worden, dus komt allen naar de Villa!

  Tijd: 15:00
  Locatie: De grote zaal van de Villa van Schaeck
 • di 28
  Open week: Avondeten, pasta (COCKS)
  Ook tijdens de open week zal er samen gegeten worden. Tijdens de spelletjesmiddag/avond zal er een nieuw lid van COCKS zijn debuut maken, namelijk ikzelf: Jannick. Ik zal één van mijn klassiekers maken met een twist. Het wordt een pasta (pastasoort nog onbekend) met een vegan tomatensaus gevuld met courgette, paprika, champignons, ui, prei, bosui en olijven on the side. Ook zal er glutenvrije pasta zijn op aanvraag. Het wordt een lichtpittig tot pittig gerecht.

  Het eten zal om 18.30 klaar staan.
  De deadline voor het aanmelden is 28 september om 12 uur.

  Leden kunnen zich hier aanmelden en externen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar cocks@karpenoktem.nl
 • wo 29
  Open week: Buiten Spelen
  Heb je sinds je studie begonnen is de zon veel te weinig gezien? Begint je kamer spontaan kleiner te worden? Moet je echt even iets leuks doen buiten? Of heb je gewoonweg zin in gezelligheid? Kom dan naar Karpe speelt buiten in het Kronenburgerpark en doe mee met een relaxed potje Kubb of een spannend potje voetbal.

  Extern of lid, het maakt niet uit, iedereen is welkom! Kom gezellig langs om Karpe Noktem te leren kennen!

  Tijd: 13.00
  Locatie: Kronenburgerpark
 • wo 29
  Open week: Nachtpicknick (LoCo)
  Lieve nocturne uiltjes,

  In de open week mag natuurlijk de nachtpicknick niet ontbreken! Uiltjes en nachten zijn namelijk onafscheidelijk en picknicken is super gezellig.
  Neem dus lekker je kleedje, snacks en drinken mee, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk een goed humeur! Hopelijk zien we je op woensdagavond 29 september na zonsondergang op het Keizer Karelplein!

  Liefs,
  De LoCo
 • do 30
  Open week: Speeddate Quizborrel @ het Alternatief
  Ben je net begonnen met een nieuwe studie en heb je nog weinig contacten in Nijmegen? Of woon je hier al langer maar heb je behoeft aan meer vrienden of simpel weg een gezellige avond? Zorg dan dat je vanaf 19.00 bij het alternatief bent. Hier organiseren wij namelijk een speeddate quizborrel waar wij jou proberen te koppelen aan je nieuwe beste vriend.

  Tijd: 19.00
  Locatie: Het Alternatief, Hertogstraat 123, 6511 RX Nijmegen.
 • oktober
 • vr 01
  Open week: Avondeten, Curry (COCKS)
  Jonathan kookt vanavond weer voor al jullie hongerige uilenzieltjes, en hij hoopt jullie honger te gaan stillen met een hartverwarmende curry! Er gaan allerlei lekkere flink gekruide groentes in dus dat zal wel helemaal goed komen.
  Het eten kost 3 euro, is veganistisch, glutenvrij en eventueel (licht) pittig maar geef dat even aan want dan wordt daar rekening mee gehouden. Je kan je hier aanmelden tot vrijdag 13:00.

  Het eten staat rond 18:00 op tafel in de kelder van de Villa van Schaeck.

  Wil je ook mee eten maar ben je nog geen lid? Stuur een mailtje naar cocks@karpenoktem.nl want dan houden we rekening met je!
 • vr 01
  Open week: Fast Flux Feest (FeestCie)
  Ben jij ook klaar met de hele avond naar dezelfde soort muziek luisteren? Hou je wel van een beetje afwisseling? Dan is dit het ultieme feest voor jou! Het Fast-Flux feest wisselt elk kwartier van genre! Of je nou op zoek bent naar metal, foute 90’s hitjes, disco, het is er allemaal! Wie weet vind je wel iets heel nieuws wat je aanspreekt!

  Het feest begint om 20:00 uur in de grote zaal

  P.S.: Vanwege nog niet aangekondigde eventuele versoepelingen weten wij nog niet als vereniging of wij een daadwerkelijk dansfeest mogen houden. Wij zullen een update geven over hoe alles precies in elkaar gaat zitten nadat de persconferentie van 12 september heeft plaatsgevonden.
 • za 02
  Open week: Brakke Knutselmiddag (LoCo)
  Lieve creatieve uiltjes,

  Hebben jullie een kater van het feesten of zijn jullie gewoon moe en verveeld? Kom dan gezellig naar de Brakke Knutselmiddag op zaterdag 2 oktober. Het is namelijk waar dat creatief bezig zijn helpt met je humeur. Kom dus vooral gezellig naar de villa en knutsel die kater weg!
  We kunnen niet wachten om jullie creaties te zien.

  Graag zien we je op de villa in de borrelruimte om 14:00 uur