Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • april
 • ma 03
  Constitutieborrel 19B
  Beter laat dan nooit, en juist daarom reden om een feestje! Kom met ons vieren dat er mensen bestaan, en wel ons 19e bestuur! Iedereen is welkom om dit spektakel mee te maken en te zien wie er als eerste gaat sneuvelen van onze bestuursleden. Is het Tom, Robin, Lucy of Jonathan? Kom het zien bij dit prachtige feestje in de grote zaal van de Villa van Schaek!
 • vr 07
  Spelletjesavond
  Vrijdag 7 april is het weer tijd om te genieten van onze grote spelletjesvoorraad! Om 20:00 beginnen we in de borrelruimte op de 1e verdieping van de Villa van Schaek.
 • vr 14
  RAG-Week diner
  12 t/m 19 is er weer de RAG-Week waar geld wordt ingezameld voor goede doelen en Karpe draagt daar graag een steentje aan bij! Vrijdag 14 april zal er dan ook een overheerlijk diner plaatsvinden bij Karpe Noktem op de 1e verdieping van de Villa van Schaeck.

  Het menu is als volgt: 

  - Een fris en romige geroosterde venkelsoep met versgebakken brood, gegarneerd met geroosterde biet en venkelloof. 

  - Handgemaakte tagliatelle pasta in een paddenstoel-prei-citroen saus 

  - Een keus tussen een fruitige passievrucht-mango cheesecake en een citroencake die het liefdevolle huwelijk van sinaasappel en chocolade voltrekt

  Alle gangen zijn volledig veganistisch, vers, met liefde gemaakt en zullen vergezeld worden door huisgemaakte limoncello. De kosten zijn 12 euro en je kan je hier aanmelden.* Het diner duurt tot ongeveer 21:30, daarna is er de mogelijkheid om de rest van de avond gezellig te borrelen en bordspellen te spelen waarvoor je niet aangemeld hoeft te zijn.

  Vanwege ruimtelijke beperkingen is plek gelimiteerd tot 21 mensen, dus meld je tijdig aan. Vragen omtrent allergieën? Mail naar jonathan@karpenoktem.nl voor de mogelijkheden.

  De winst van de avond gaat naar twee goede doelen: de Esther Vergeer Foundation, die kinderen met een lichamelijke beperking helpt te sporten op een gewone vereniging en stichting Jalilal, welke vrouwen in India helpt hun inkomen structureel en onafhankelijk te verhogen.

  TL;DR:

  Kosten: 12 euro 

  Tijd: 18:30~21:30 

  Locatie: Villa van Schaeck, 1e verdieping 

  Deadline: Donderdag 13 april 18:00

  *Ook externen zijn meer dan welkom! Stuur een mailtje naar jonathan@karpenoktem.nl om je aan te melden.
 • ma 17
  BorrelBorrel
  Hebben jullie van de tostiborrel gehoord? De beroemde/beruchte tostiborrel houdt in dat men allerlei ingrediënten mochten mixen, en dat werd dan in een tosti-ijzer gedaan. De sooscie heeft dus bedacht: dit kunnen wij ook! Maar dan met drank!

  Er gaat dus een panel opgezet worden, die iedereen hun drank-creaties gaat drinken en beoordelen. Het enige is dat de maker het drankje ook moet drinken :)

  Natuurlijk zullen we ook normaal drinken serveren, dus als je gewoon even leedvermaak wil hebben, kom vooral naar de kelder om 20.00 en leef je uit!
 • ma 24
  Borrel
  Zoals altijd weer een open borrel in de kelder, vanaf 20.00! Kom een, kom allen!
 • mei
 • ma 15
  Glasloze borrel (1 mei)
  Dag lieve uiltjes,
   
  Deze week laten we de glazen staan. Bij de glasloze borrel neem je zelf je container mee om je drankje uit te drinken. Een oude bloempot, je moeders favoriete bloemenvaas, je spaarvarken, als er vloeistof in past dan kan eruit gezopen worden. Niets is te gek, ik reken erop dat jullie creativiteit groot zal zijn.
   
  Als je je eigen drinkgelegenheid meeneemt, krijg je deze week korting op het tapbier!

  We beginnen zoals bij elke borrel om 20 uur in de kelder van Villa van Schaek. Tot dan!
   
  Groetjes,
   
  De LoCo (Loze Activiteitencommissie)

Geen tijd om op onze maandagborrel of vrijdagactiviteit langs te komen? Probeer onze partner: het Alternatief aan de Hertogstraat! Deze kroeg biedt veel leuke activiteiten zoals jamsessies en spelletjesdagen, en wie weet tref je daar ook een van onze leden.