Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • februari
 • ma 24
  Avondeten (Shakshuka)
  Ayke gaat voor ons shakshuka maken. Dit is een maaltijd die in het midden oosten vaak als lunch wordt gegeten, maar ook goed als avondeten werkt.
  Het is vegetarisch, maar niet vegan, en licht pittig.

  Je kunt je hier aanmelden.

  Tijd: 19:30
  Locatie: Kelder, Villa van Schaeck
  Kosten: €3,-
 • ma 24
  Borrel
  Kom ook gezellig dansjes drinken, gesprekken doen, en drankjes voeren.

  Tijd: 21:00
  Locatie: Kelder, Villa van Schaeck
 • vr 28
  Zusjesfeest Wolwêze: Op Naar Liwwadden
  Het is zover: Wolweze organiseert hun zusjesfeest! Het feest vindt plaats op 28 februari vanaf 21:00. Het thema is: Op Naar Liwwadden! Dus kom in volle trots in je meest blauw-gele outfit en feest met ons de nacht door!

  Alle informatie zal te vinden zijn op facebook.
   
  Slaapplek nodig: meld dit bij ene Erwin via extern@wolweze.nl

  Tijd: 21:00
  Locatie: ASV Wolwêze, Auckamastraatje 8, 8911HK Leeuwarden
 • maart
 • ma 02
  Hardgaan-borrel
  Tegenwoordig moet alles extremer, het moet groter, sneller en harder…
  Wij willen hier natuurlijk niet in achterblijven en volgen voor een keer eens de trend! Om 21:00 zal de bel luiden waarmee het slagveld van de Hardgaan-borrel in de kelder van start gaat. Bestel er één, krijg er drie, maar anders dan je had verwacht. Kom langs en laat je verassen met wat voor vreselijk (interessant) spel we dit keer hebben verzonnen!

  Tijd: 21:00
  Locatie: Kelder, Villa van Schaeck
 • do 05
  [CODC] Lustrum Cultuurgala
  Deze lustrumeditie van het Cultuurgala zal in het teken staan van de zilveren verjaardag van Cultuur op de Campus! Verwacht grootse zilvergetinte versieringen (hint: discoballen, glitter, glamour, spiegels), live muziek van onder andere Studenten Bigband Nijmegen - SBBN en de beste DJ's van Nijmegen van SoundLab Nijmegen. Een avond om in stijl te reflecteren op 25 jaar Cultuur op de Campus en, laten we eerlijk zijn, gewoon een heel goed feestje bij te wonen. Zien we jou daar?

  Haal je kaartje hier: https://bit.ly/30P6C9s

  Tijd: 20:00
  Locatie: De Lindenberg
  Kosten: €15,-
 • vr 06
  RAGweek Driegangendiner
  De RAGweek komt er weer aan met twee goede doelen, Free a Girl en Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe, en die willen wij natuurlijk ook steunen!
  Daarom organiseren wij vrijdag 6 maart een heerlijk driegangendiner waarvan de winst naar de goede doelen van de RAGweek gaat.

  Het diner zal volledig veganistisch zijn, 10 euro kosten en plaatsvinden in de grote zaal van de Villa van Schaeck.

  Verdere details en een inschrijfmogelijkheid volgen spoedig!

  Tijd: NTB
  Locatie: Grote zaal, Villa van Schaeck
  Kosten: €10,-
 • ma 09
  Raar met je haar borrel
  Zit je met de handen in het haar omdat je weer eens zin hebt in een gekke borrel, maar je geteisterd wordt door een bad hairday? Dan ben je van haarte welkom bij de doe eens raar met je haarborrel. Alle ideeën worden er aan de haren bij gesleept. 

  Om 21:00 ben je van haarte welkom in de kelder. Neem al je scrunchies, speldjes, haarbanden en overige kekke haaraccessoires mee voor het ultieme raarhaarfestijn. Hoe meer wilde haren, hoe beter ;)

  Tijd: 21:00
  Locatie: Kelder, Villa van Schaeck
 • di 24
  Open Podium
  Kan jij acteren, zingen, dichten, dansen of jongleren? Ben jij zo lenig dat je er een acrobatische act van kan maken? Speel jij de sterren van de hemel op je gitaar, viool, keyboard of drumstel? Of heb je een ander (verborgen) talent wat je graag met de wereld wil delen, zoals nasaal de melodica bespelen of dierenimpressies? Schrijf je dan in voor het Open Podium! Alle acts zijn welkom, je kan het zo gek niet bedenken!

  Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar feestcie@karpenoktem.nl met hier in wat je gaat doen, hoe lang het ongeveer zal duren en of je nog bepaald materiaal/apparatuur nodig hebt wat wij voor je kunnen regelen.
 • vr 27
  Zusjesfeest Liber

  Locatie: SV Liber, Amsterdam
 • april
 • ma 13
  Paasborrel