Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • december
 • za 10
  Bandjesavond
  Op 10 december verzorgt Karpe Noktem een bandjesavond! Waarop we de grote zaal vullen met goede muziek en nog betere moshpits.Het programma bestaat uit Fill in the Blanks, Misprint, Captain Ortega en terugkerend Ketobra!

  Misprint komt terug met rammelende indie recht uit Nijmegen.
  Fill in the Blanks komt voor het eerst naar Karpe Noktem en brengt Alternative Rock naar et Goede Alternatief.
  Ketobra heeft vorig jaar al op het bandjesavond opgetreden en ze willen jullie graag weer ondersteboven draaien met hun dansbare punk.
  Captain Ortega heeft ook lang geleden bij Karpe opgetreden en ze komen terug om ons Hard Rock met een punk randje te verzorgen.

  Het schema is als volgt:
  20:00 - 20:45 Misprint
  Ombouw pauze
  21:15 - 22:00 Fill in the Blanks
  Ombouw pauze
  22:30 - 23:15 Ketobra
  Ombouw pauze
  23:45 - 00:35 Captain Ortega

  De deuren zijn open om 19:30 en de entree voor personen zonder lidmaatschap bedraagt €4,-

  Tijdens de bandjesavond is het mogelijk om merchandise van de bandjes aan te schaffen. En na de laatste band zal een DJ het feest door draaien!
 • ma 12
  Stamboom-Borrel
 • za 17
  Gemaskerde Kerstbal
  Het is eindelijk weer tijd voor het mooiste feestje van het jaar…het kerstgala! Dit jaar met het chique thema ‘Gemaskerd bal’! Zoals ieder jaar zullen jullie in de prachtig versierde grote zaal heerlijk onbeperkt drankjes kunnen consumeren. Ook zal erg een fotograaf aanwezig zijn voor die leuke kliekjes, een heerlijke variëteit aan zelfgemaakte hapjes en een dj om lekker te swingen! Nu je gezicht verborgen is onder een masker is dit de perfecte kans om een avond in je beste gala/kerst outfit te flaneren. Ga gauw op zoek naar een date en meld je hier aan voor een fabuleus verzorgde avond! 15 euro voor leden en 17,50 voor reünisten en +1's. Je kan je aanmelden tot dinsdag 13 december 16:20.

  TL;DR
  Tijd: 20:30 inloop; 21:00 begin
  Locatie: Grote zaal, Villa van Schaeck
  Kosten: 15 euro voor leden; 17,50 voor reünisten en +1's

  Deadline: Dinsdag 13 december 16:20
 • ma 19
  Borrel
 • januari
 • ma 02
  Borrel
  Nieuw jaar met weer nieuwe voornemens? Kom langs op de borrel om die goede voornemens te vieren! Vanaf 20:00 zijn we aan het borrelen in de kelder van de Villa van Schaeck.
 • vr 06
  Spelletjesavond
  Het is weer de 1e vrijdag van de maand en dat betekent gezellig spelletjes spelen! Vanaf 20:00 zijn we te vinden in de Borrelruimte van de Villa van Schaeck (1e verdieping, rechts)

Geen tijd om op onze maandagborrel of vrijdagactiviteit langs te komen? Probeer onze partner: het Alternatief aan de Hertogstraat! Deze kroeg biedt veel leuke activiteiten zoals jamsessies en spelletjesdagen, en wie weet tref je daar ook een van onze leden.