Welkom op de website van Alternatieve studenten­vereniging Karpe Noktem.

agenda

 • februari
 • ma 26
  AF-week: Freedom Borrel
  Bestuur 14 krijgt een weekje vrij, wat betekent dat jullie schatjes van B13 een weekje de macht terug krijgen! Om te vieren hoeveel vrijheid we de afgelopen tijd hadden organiseren we de #FREEDOM borrel. Je bent vrij om je te kleden zoals je wil, B14 is er niet om je op je vingers te tikken ;) We gaan volledig guerilla in de kelder, dus dit wil je niet missen! Zorg dat je vanaf 21:00 uur in de kelder bent om jouw vrijheid te vieren met je favoriete oud-bestuurders.
 • maart
 • vr 02
  AF-week: 80s party
  Na een week feesten met bestuur 13 sluiten we de AF-week goed af met een epische 80s party in de kelder. Kom in je mooiste neon disco outfit naar de villa voor een avond om nooit te vergeten en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee! Het feest begint om 21:00 uur en zal beladen zijn met prachtige decoraties en geweldige drankacties. Wat wil je nog meer? Laat je nog even gaan voordat je boze bestuurders terugkomen van hun weekje vrij!
 • do 15
  Karpe Noktem presents: Money & The Man, Flashbang & In The Attic

  15 maart organiseert Karpe Noktem in samenwerking met Monomentum Collective een bandjesavond in rockcafe Backstage met de volgende bands:

  Slakkengang:
  Als je bij slakkengang denkt aan iets rustigs sla je volledig de plank mis. Dit duo uit Tilburg maakt black metal waarbij de snaren het regelmatig moeten ontgelden.

  Flashbang
  Flashbang is een jonge, energieke rockband uit Weststellingwerf, gevormd in oktober 2014. De stijl is alternative punkrock, de nummers zijn zeer dynamiek maar ook vol power en energie. Live is Flashbang hard, intens en enthousiast. Vergelijkbaar met bands als Green Day, Pearl Jam, The Who en Foo Fighters. De debuutsingle 'Restricted' kwam uit in 2017.

  In the Attic.
  ''Ryan Gosling? Johnny Dep? Harambe? Gert fucking Verhulst? Ja - oké, dat zijn best mooie mannen. Maar deze beren kunnen absoluut niet op tegen het mannelijk spektakel dat IN THE ATTIC heet. Met bastaard van Zach de la Roche/alpha-hunk Lennard Fransen op vocalen kunnen wij niks anders doen dan ons stevig vasthouden voor een collectief (muzikaal) orgasme.'' ~Jonosh

  Money & The Man
  Door de eeuwen heen zijn mannen geen mannen meer en is geld geen geld meer. De popmuziek word elk jaar verschrikkelijker en computers zullen de wereld overnemen. Het Zwolse garage-blues duo Money & The Man is hét nieuwste medicijn tegen de bovenstaande klachten. Bij de intense liveshows laat dit duo zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. De band heeft inmiddels twee EP's uitgebracht; 'The World Is Burning' kwam uit in 2016 en 'Riddles' zag het daglicht in 2017.

  Waar? Rockcafe Backstage
  Hoe laat? vanaf 19.00 uur
 • vr 16
  Lenteweekend mrt 16, 2018—mrt 19, 2018
  Het tweede weekend van het jaar komt er weer aan, Dit keer gaan we naar het afgelegen oord Eersel om weer een episch feestje te bouwen.

  Exacte locatie: Postelseweg 173, 5521 RD Eersel

  Schade: 30€

  Datum : 16-03-2018 tot 18-03-2018

  Opgeven kan hier.