Karpe Noktem is een dynamisch alternatief voor iedereen die zich niet tot traditionele studentenverenigingen aangetrokken voelt. Wij brengen HBO- en WO-studenten op een ongedwongen manier samen. De meeste verenigingen eisen van nieuwe leden een ontgroening en jarenlange aanwezigheidsplicht. Bij Karpe Noktem is er geen introductieperiode of ontgroening. Karpe Noktem wil vooral iedereen wat bieden: concerten voor de muziekfreaks, Spelletjesdagen voor bordspelfanaten, ledenblad Akta Nokturna voor literair talent, LAN-parties voor gamers en een wekelijkse borrel voor de stamgasten.

Bij Karpe Noktem maken de leden de vereniging. We bieden vrijwel constant activiteiten aan die door actieve leden zijn georganiseerd. Daardoor blijft iedereen bij elkaar betrokken en is er voor ieder wat wils. Zo leer je snel je Nijmegen en andere studenten kennen.

Dus: wil jij nog iets gezelligs doen naast je studie? Wil je niet alleen bij je studie blijven hangen? En wil je nog iets ondernemen en zien van de wereld? Ongedwongen, actief, dynamisch, veelzijdig. Karpe Noktem... anders ook!